Kapselikaapilla

*=mainoslinkki

Nu-in mekko. Vanhat saappaat. Juttu Nu-inista täällä. Reel asusta täällä. Mekko on ohuenlaista ribbineulosta, itselläni väljempi niin alta ei näy läpi ihan kaikki vaikka tuo (ihana) halkio onkin. Mekko yltää pohkeisiin vaikka kuvissa sitä nostelenkin.

Zadaasta ongittu puku, Bossin housut ja Arketin blazer. Molemmissa on villaa, housuissa lisäksi vai hiven elastaania tuomassa käyttömukavuutta. Blazerin pituus on takamuksen yli, ja se on toinen omistamani Arketin bleissu – Arketilta osataan oversize-mallit. Jakku on yhä myynnissä täällä*. Itselläni on koko S.

Alunperin ostin housujen ylisuureksi kaveriksi Filippa K:n L-kokoisen jakun. Arketin löysin myöhemmin ja se on pidempi + malli muutoinkin överinä mukavampi. Filippa meni Face-kirppareilla eteenpäin heti.

Housujen ovat perus-puvun housut, pikkasen levenevä lahje joka sopinee tämän syksyn trendeihin.

Juup, jalassa aamutossut :D. Reel asusta täällä.

+ Löysin tuossa kotimaisen Lumin alesta nahkavyön jossa on mukavan maltillinen mattamusta solki. Vyö yltää kahdesti vyötärön ympäri. Kapselikaappini eka ja ainoa vyö. Mietin ensin solmittava vöitä Kiedo Finlandilta ja Gauharilta, mutta solki tuo ryhtiä eikä ole liian söpö. Vähän oli myös hankalaa paikantaa tarpeeksi simppeli, vähänkään vastuulliseen suuntaan oleva vyö. En halunnut värillistä metallia. Tämä Lumi on kasvivärjättyä nahkaa ja koska merkki on Ivalonkin valikoimassa, ajattelin että ihan ok.

Sanoin kyllä syksyn alussa etten tarvitse mitään, mutta kyllä niitä tarpeita silti tulee eikä kaikkea tajua heti: ja tässäkin toimivuuden+kauneuden + olennaisen hiominen huippuunsa on vielä minämatka, ja kesken (tai vaadinko valmiutta, tarvitsenko sitä, tiedä sitäkään).

Published by

ikaplikanhymy

Luonnonkosmetiikkaa ja matkan varrelta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s