Moi Forest Forest Glow Serum

tuote saatu, *=mainoslinkki


Sain tutustua kotimaisen Moi Forest Forest Glow Serumiin sen esittely-tilaisuudessa toukokuun alussa, ja kiikutin seerumin tilaisuudesta myös testiin kotiin. Paikalla seerumista kertomassa oli myös koko brändin takana oleva ja Elävä Iho-kirjan kirjoittaja, estenomi Maria Varon.

Forest Glow Serum on siis Moi Forestin metsäpöly-tuotteiden rinnalle julkaistu tehoseerumi, jota voi käyttää osana muuta ihonhoitorutiinia tai brändin omien tuotteiden tehostajana.

Olen kirjoittanut muista Moi Forestin tuotteista aiemmin täällä. Sarjan metsäpölytuotteet ovat tepsineet erityisen hyvin oman ihoni satunnaisiin ärtymystiloihin. Brändi onkin eritoten herkkä- ja ongelmaihoisten suosikiksi noussut koko perheen ihonhoitosarja, jonka raaka-ainelistat vakuuttavat.


Kokemuksiani Forest Glow seerumista: seerumi on raikasta mutta kermaisen paksuhkoa, lempeää ja rauhoittavaa. Se tuntuu iholla heti kosteuttavalta ja hieman viilentävältäkin. Saan kiinni luvatusta fiiliksestä väsyneen talvi-ihon virkistämiseen! Lisäsin tämän luonnonkosmetiikan suosikit-listalleni.

🌲🌲🌲

Forest Glow Seerumi lyhyesti:

Vegaaninen • Hajusteeton • Valmistettu Suomessa

Mihin tepsii: rauhoittamaan, raikastamaan ja vahvistamaan esimerkiksi väsynyttä, stressaantunutta, ärtynyttä, herkkää, kuivaa tai kimmoisuutensa menettänyttä ihoa. Ehkäisee pigmenttiläiskiä ja suojaa vapailta radikaaleilta.

Vaikuttavista raaka-aineista mainittakoon: Lapin lähdevesi, koivunmahla, xylitoli, tyrniöljy, maariantuoksuheinä, maitake.

Hinta: n. 39,90€ / 30 ml. Ostopaikat: *Ruohonjuuri, House of Organic, *Hyvinvoinnin.fi

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti