Ayu organics

sisältää mainoslinkkejä * ja saatuja tuotteita


Ayu Organics* on Indonesialaisiin paratiisikasveihin pohjautuvaa luonnonkosmetiikkaa. AYU on sanskriitiksi elämä, elinvoima, indonesiaksi taas kaunis ja elegantti, ja näillä ominaisuuksilla merkki joukosta erottuukin. – Itse ihan humpsahdin taivaallisiin tuoksuihin ja hempeisiin pakkauksiin.

Sain valikoimasta testiin kuvan vartalovoin sekä jauhemaisen vartalonaamio-kuorinnan ja – kasvonaamion.⁣

Avocado & Papaya face mask powder* ja Mangosteen & Pitaya body mask +scrub*
ovat samantyyppisiä, savea ja riisijauhoa sisältäviä tuorenaamio-puutereita hieman eri ominaisuuksin ja kasvi-uuttein. Avocado & Papaya puhdistaa, tasapainottaa ja hoitaa kasvoja, Mangosteen & Pitaya taas herättää, heleyttää ja hellii vartalon ihoa (myös paikallinen käyttö esimerkiksi vain dekolteen alueelle käy).

Cherry Blossom body mousse *on kehoa kuorinnan jälkeen kosteuttava shea-pohjainen, tuhti vartalovoi. Kuivempikin iho jää tästä hyvin hoidetuksi ja keveän makean tuoksuiseksi.

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti