2nd hand kosmetiikkaa: Kate Hudson ♡ Juice Beauty Revitalizing Acacia & Rose Powder Mask ja Edible Beauty Sleeping Beauty Purifying Mousse

postaus sisältää *mainoslinkkejä

Ostan hyvän tärpin osuessa luonnonkosmetiikkaa myös 2nd handina, ja pidän käyttökelpoisten, kenties itselle sopimattomien tuotteiden kierrätystä hyvänä asiana. Kertaakaan eteen ei ole osunut pilalla olevaa tuotetta, vaikka yksi vähän suttuinen hiusöljy-pullo kyllä -tuote oli kuitenkin muuten priimaa. Etenkin avaamattomat kalliimpien merkkien tuotteet ovat edullisia löytöjä joita ostan testiin mielelläni, kosmetiikka kun on harrastus.

Olen löytänyt 2nd handina mm. Whamisan Deep Rich Tonerin, Kinokon seerumin ja puhdistusgeelin, RAAW By Tricen aktiivihiili-puhdistusöljyn, Abelin Cobalt Amber-hajuveden, Brunsin shampoon ja hoitoaineen, Jimmy Boydin Wild Roses Edp:n, Rahuan hiusöljyn (tämä oli se korkista vähän suttuinen), Mahalon kasvoöljyn, sekä tämän postauksen Juice Beautyn Naamiojauheen ja Edible Beautyn voiteen.

Löytöjä voi tehdä Zadaasta, Tisestä, Facebookin Luonnonkosmetiikka-ryhmästä, Facebookin Myydään/ Ostetaan luonnonkosmetiikkaa-ryhmästä, Torista ja jopa Jodelin @luonnonkosmetiikka tai @kosmetiikkakiertoon -kanavilta. Itse olen käyttänyt eniten Zadaata ja Facen Luonnonkosmetiikka-ryhmää. En nyt alakseni niitä selaile eikä minulla ole kosmetiikkaa varten hakuvahteja, toisin kuin sisustukseen ja vaatemerkkeihin liittyen- olen fiilis-shoppailija ja saatan tsekata löytyykö minua vaihteeksi kiinnostavalta merkiltä mitään listausta.
Olen myös myynyt mm. meikkisiveltimeni sekä meikkipussini Zadaassa ja joitakin tuotteitakin Facebookissa.

Tarkista 2nd hand kosmetiikasta seuraavat: päiväys, milloin tuote on mahdollisesti avattu ja mikä on siihen merkitty säilyvyysaika avaamisen jälkeen (tuotteissa on erilaisia merkintätapoja), paljonko avattua tuotetta on jäljellä, zuumaa myös kuvat.

Tämän postauksen ruusuisen romanttiset tuotteet löysin 5€ hintaan Zadaasta, postarit olivat päälle reilun toisen vitosen. Molemmat olivat vähän testattuja, mutta käytännössä kuin uusia.

Kate Hudson ♡ Juice Beauty Revitalizing Acacia & Rose Powder Mask

Clean beauty-fani Kate Hudsonin yhteistyössä suunniteltu itse kustomoitava eli diy-tuote. Rose Powder Mask on vaaleanpunaista jauhetta, jota voi diy-tapaan sekoittaa moniin eri pohjanesteisiin, ja sekaan voi lisätä myös muita haluttuja ainesosia boostiksi tai vaihtelua tuomaan- jälkimmäinen ei tosin ole suinkaan tarpeen, sillä naamio on täyden tehon tuote jo itsessään, ja siksi sen voi sekoittaa myös pelkkään veteen. Jauhe-muotoisena tuotteena Rose Powder Mask säilyy nestepitoisia tuotteita paremmin.

Naamion ainesosien lupaamat vaikutukset ovat ihoa kirkastavia, kosteuttavia, ihoa puhdistavia, ravitsevia ja hehkua tuovia. Uudessa tuotteessa on mukana myös naamio-sivellin jota en saanut itse.
Diy-tuotteiden ystäville, heille jotka tuppaavat unohtaa kosmetiikan tai kasvonaamiot kaappiin pitkäksi ajoiksia ja tarvitsevat siksi kauan säilyviä tuotteita, pinkin ystäville. Tällaisia puhdistavia ja poispestäviä naamiota voi käyttää esimerkiksi iltapesun sijaan meikittöminä päivinä.

Sisältää tehoaineina mm.: maissitärkkelystä, kaoliinia (savilaji), oliivinlehtijauhetta, kumiakaasiaa, hyalorunihappoa, aloe veran lehti- ja gallainruusu-jauhetta, viinirypäleen kuorijauhetta, illiittiä (savilaji), C-vitamiinia, punajuuri-uutetta (tästä tulee jauheen väri), ruusunkukka-öljyä.

Naamio valmistuu sekoittamalla 3 osaa jauhetta 1 osaan nestettä. Suhteita voi myös varioida muista lisätyistä ainesosista riippuen. Ohjeellinen vaikutusaika on 3-5 minuuttia, mutta naamiota voi pitää pidempäänkin jolloin se ehtii vähän savinaamioiden tapaan kuivahtaa kasvoille.
Ideioita pohjaksi: maustamaton luomu soijajogurtti, itsetehdyt pähkinä- ja siemenmaidot, kaikki kukkaisvedet tai kevyemmät kasvovedet, yrttiteet (googlaa eri teelajien ihonhoidollisia vaikutuksia), hanavesikin käy.
Ideoita variaatioihin: kasvoöljyt, kylmäpuristettu seesami- tai pähkinäöljy, avokadot, hunaja.

Hinta: 36,50€ – 41€/ 50g
Myynnissä: *Naturelle, *Bangerhead

Edible Beauty Sleeping Beauty Purifying Mousse

Ihanasti ruusun tuoksuinen, pinkki yönaamio ja mousse-voide, joka kiinnittää huomion sisältämiensä savi-laatujen, kaoliinin ja zeoliitin, tähden. Savet vievät iholta liiallista talia, rauhoittavat sekä tasoittavat. Mousse on kokonaisuutena tulehduksia lievittävä ja epäpuhtauksia hillitsevä sekä kosteustasapainoa tukeva. Herkälle, akneen taipuvaiselle, seka- tai rasvoittuvalle iholle tai iholle joka ajoittain hyötyy yönaamiosta puhdistavilla vaikutuksilla. Saven ystäville. Kehuttu siitä ettei tuki. Sopii korvaamaan yövoiteen 2-3 kertaa viikossa käytettynä.

Edible Beauty merkitsee syötäväksi kelpaavaa kauneutta, ja brändin ainesosatkin ovat syötäväksi kelpaavia.

Sisältää tehoaineina mm.: aloe vera-pohja, auringonkukkaöljyä, kaoliinia (savi-laji); glyseriiniä, estereitä, kookosöljyä, zeoliittia (savi-laji), vesimelonin siemenöljyä, ruusu-öljyä, passionhedelmän siemen- ja acai-öljyä,

Hinta: $64/ 50g
Myynnissä: Ei enää Suomessa, ennen sai Naturellesta. Edible Beautyn omilla sivuilla täällä, lisäksi mahdollisesti kivijaloissa luonnonkosmetiikka-myymälöissä ulkomailla.

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti