Madara: Skinonym-meikkivoide

Skinonym #20 testi-tuubi, Skin Equal #20

Skinonym on tuoreempi Madaran semi-mattaiseksi luokiteltu meikkivoide, joka sisältää hoitavina ainesosinaan mm. peptidejä ja hyalorunihappoa. Pohjana on aloe veraa, mattaisuutta tuovat kaoliini, silica ja riisitärkkelys. Skinonym ei ole vegaaninen sisältämänsä mehiläisvahan vuoksi.

Sävyjä on yhteensä kuusi, joista sävy #35 True Beige on lisäsävy jota Madaran muuten sävy-nimiltään yhtäläisestä ja aiemmasta Skin Equal-meikkivoiteesta ei löydy- näissä kahdessa meikkivoiteessa on kuulemma silti samoissa sävyissä pieniä eroja.

Minulla on Skinonymin sävystä #20 Ivory testeri-tuubi. #20 on vähän liian vaalea muttei kuitenkaan liian kylmä, ja uppoaa ihooni ihan hyvin. Madaran Skin Equal-meikkivoiteesta käytän myös sävyä #20 Ivory ja sekoitan siihen usein myös sävyä #40 Sand tummentaakseni sitä. Sävy #40 Sand sopii hieman ruskettuneemmalle iholleni sellaisenaan. Olen pohjasävyltäni lämmin.
Jos siis olet iholtasi keskivaalea, oliivihko kultaisella pohjalla, ota tästä vinkit. Mainitsemani sävy #35 True Beige saattaa myös sopia sinulle, sitä en ole itse livenä testannut joten en osaa sanoa millainen se on. Karkkipäivän blogi-artikkelissa on swatcheja siitä ja Skinonymin sävystä #40.

Ylläolevaa swatch-kuvaa katsoessa on mahdollista, että omistamani molempien omistamieni Skin Equalin sävyt ovat ehtinyt tummua hiukan, koska ne ovat jo useita kuukausia vanhoja (osa meikkivoiteista voi seisoessaan muuttaa sävyään). En siis voi sanoa täysin varmaksi, ovatko purkkituoreen Skin Equalin sävyt #20 ja #40 niin erottuvasti Skinonymin sävyä #20 tummempia niin kuin kuvassa.

Skinonym ei todella ole aivan niin kuultava tai öljyinen kuin Skin Equal eikä siinä ole edellä mainitun spf15 aurinkosuojaakaan. Meikkipohjana Skinonym toimii kuitenkin todella hyvin, alla olen käyttänyt Purodoren spf25 päivävoidetta (iso suositus!) ja pelkkiä aamun ihonhoitotuotteita. Iholla Skinonym on puolipeittävä ja itselläni aika saman tasoinen Skin Equalin kanssa.

Olen fanittanut Madaran Skin Equalia pitkään, mutta nyt Skinonymin hivenen mattaisempi jälki miellyttää ehkä enemmän. Molemmat ovat hyviä tuotteita, vaikka Equal sopiikin ehkä paremmin kuivemmalle iholle. Purkkikoko on molemmissa 30ml ja hinnat liikkuvat samoissa euromäärissä, Skin Equal tuntuu Skinonymiä omalla ihollani vähän riittoisammalta.

Hinta: 35,95€-39,90€/ 30ml
Ostopaikat: *Nordicfeel, *House of Organics, *Madaran oma verkkokauppa, *Jolie, *Eleven

Lue Madaran meikeistä lisää täältä

Skinonym iholla
Skin Equal #40, Skinonym #20 testi-tuubi, Skin Equal #20

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti