Voguen ja Biohakkereiden hehkuttamaa edistynyttä kristalli-teknologiaa: Somavedic Vedic

postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä


Olen halunnut testata *Somavedicin laitteita pitkään. Somavedicin nimeen vannovat niin biohakkerit kuin aidosti tällaisten vekottimien vaikutuksia ihmisen energiaan sekä fyysisten tilojen energiakenttiin aistimaan pystyvät opettajatkin, kuten Teal Swan** (näiden väitteiden etiikkaan ja vastuullisuuteen liittyvä kommenttini jutun lopussa). Laite on mainittu usein myös Voguessa (linkki kesäkuun mainintaan) unen laatua parantavana tuotteena.

Somavedic täräytti tuossa syksyllä pienten visuaalisten epätäydellisyyksien takia -25% alen erästä Vedic-mallejaan, ja minä ostin. Ulkonäöllisesti en alesta huolimatta ole itse huomannut Vedicissäni kummempia vammoja, laatu on ollut priimaa. Kun laite saapui, aistin sen ympärillä heti hämmentävän puhdistavan rauhan ja hiljaisuuden auran. Se luo ympärilleen tietyn hennon väreen, joka muistuttaa spa-tilojen henkeä. – Eipä ihme, että niin moni kokee sen parantavan unta! Vediciä saa yhä -25% hintaan EU-sivuilta, ja siitä lähtee vielä lisä-10% *alennuskoodillani QGFQW9. Alennuskoodilla hinnaksi jää 558€, joka on siis yhteensä 272€ alennusta, laitteen ovh:n ollessa 830€ (hintatiedot päivitetty marraskuussa 2023, tällöin alennus-Vedicejä on myös yhä viimeksi ollut jäljellä).

Somavedicin toiminta
Kuten sanoin, Somavedicin tuotteet ovat tunnettuja etenkin niiden unenlaatuun vaikuttavista ominaisuuksistaan. Laite on suunniteltu mm. kiinalaisen lääketieteen, ayervedan sekä frekvenssiterapian oppien mukaisesti, ja sisältää erityisiä mineraaleja (puolijalokiviä ja jalokiviä) joiden värähtely vaikuttaa ympäristöön sekä ihmiskehoon. Laitteen toiminta (linkkailen tässä osin Suomen Somavedic-sivuille, jotka ovat erilliset kuin virallinen Somavedic-kauppa ja jonne samat alennukset eivät siis käy) perustuu mineraalien energian hallittuun vapauttamiseen. Irtona myytävien kristallien ja kivien parantavuus on parhaimmillaan samankaltaista, mutta Somavedic on vienyt teknologian hieman pidemmälle käyttäen mm. kupari- ja hopeanauhoja jotka vapauttavat energiaa asteittain tietyssä muodossa ja taajuudessa kun Somavedic kyketään johdolla verkkovirtaan. Eri Somavedicin laitteet sisältävät eri kiviä, ja niillä on hieman erilaisia vaikutuksia. Tämän jutun Vedic on parhaimmasta päästä ominaisuuksineen, ja minulla on kokemuksia vain siitä joten suosittelen ensiksi tietysti sitä. Eri mallit eroavat ulkoisesti toisistaan eri värisillä lasi-kuvuillaan. Laitteilla on 5-vuoden takuu, käytännössä se voi kestää jopa eliniän.

Vaikutukset: tilan harmonisointi sekä sähkösaasteen tuomien haittojen vähentäminen Somavedic on suunniteltu harmonisoimaan tilaa sekä ehkäisemään sähkösaasteen sekä geopatogeenisten alueiden haitallisia vaikutuksia.
Sähkösaaste on tiheämpää etenkin kaupungeissa, ja päivänsä puhelimelta läppärille siirtyilevät ihmiset ovatkin helposti ihan tukossa kokoaikaisesta näytön tuijotuksesta, EMF:lle (3G, 4G, 5G) ja muulle säiteilylle altistumisesta (tässä ei nyt tietenkään demonisoida 5G:tä, vaan ollaan tietoisia siitä ettei kaikkea tästä, aina vaan laajenevasta näkymättömästä verkosta, ihmiskehoon vielä tiedetä, ja että esimerkiksi luonnossa aikaa viettäessä olo on heti toinen). Vaikutukset voivat näkyä unen laadun heikkenemisessä, huonontuneessa keskittymiskyvyssä sekä laskevassa henkisessä ja fyysisessä kestävyydessä tai päänsäryssä.

Vaikutukset: geopaattisen stressin lasku Geopatogeeniset alueet tarkoittavat epäsuotuista värähtelyä joka syntyy maanalaisten vesien virtojen, maapallon kuoren siirtymisen tai muiden geologisten syiden takia. Tällaisilla alueilla oleskelu synnyttää kehossa geopaattista stressiä, joka vie elinvoimaa.

Vaikutukset: veden harmonisointi Hankkimani Somavedicin Vedic-mallin edellä mainittuja ongelmia tasapainottava vaikutus ulottuu 30 metrin alueelle ympäristöönsä, myös seinien läpi. Somavedicin malleista osa myös harmonisoi vettä. Vettä harmonisoiva vaikutus Vedicissä on 20 cm laitteesta. Kaikki Somavedicin eivät harmonisoi vettä sisältämiensä eri kivilaatujen takia.

Veden rakenteeseen ja ominaisuuksiin liittyviä tutkimuksia tehdään ja toistetaan, mutta olemassa jo on tuloksia ja kokemuksia siitä että puhdistetun hanaveden sijaan esimerkiksi puhtaan luonnon itse suodattama lähdevesi on paremmin kehoon imeytyvää ja hoitavampaa. Kehosta on 60-80% vettä, joten sen ymmärtäminen ja nautitun veden laadun tarkkailu on tärkeää. Parempilaatuinen vesi voi mm. nesteyttää tehokkaammin, auttaa ruuansulatusta sekä ravintoaineiden imeytymistä, hoitaa ihoa sekä vaikuttaa punasolujen rakenteeseen (verihän muodostuu nauttimistasi nesteistä).
>> Voit myös kuvahaku-googlata ”suomalaiset vesijohtoputket sisältä” jotta näet, millaisten ruoste-tukkeisten putkien sisältä se ”maailman puhtain vesi” tuleekaan – ja miettiä, mitä se veden sisällölle ja laadulle tekee. Itselläni niin suihkussa kuin keittiössäkin Aqvan vedensuodatin (laatu on näissäkin tärkeä, älä mistään Alibabasta tilaa jos alkoi kiinnostaa). Kirjoitin suihkusuodattimesta aiemmin jutunkin, mutta se poistui blogin korjailujen yhteydessä. Veden suodatus Aqvan suodattimillla on yksi askel, sen strukturointi Somavedicillä astetta hifimpi.

Eli: Energeettisesti ja kehollisesti herkkyystasomme sekä ratkeamispisteemme edelläkin selitettyjen ulkoisten haittatekijöiden suhteen vaihtelee rajustikin. Siksi nämä selitykset jäävät aika yleisluontoisen kuuloisiksi alustuksiksi aiheeseen. Turhaan ei epätäydellistä elämää kannata pelätä, mutta tiedostavuus on viisasta. Itse autan mielelläni kehoa ja itseäni aina mikäli vain voin.

Somavedic on kokonaisvaltaisesta terveydestä sekä energioiden laadusta kiinnostuneiden apuväline. Itsekin hankin laitteen nimenomaan tueksi stressin ja mobiili-laitteiden jatkuvan käytön tuoman kuormituksen hellittäjäksi. Kärsin toisinaan selkeästi liiasta mobiilin tuijottamisesta sekä sen tuomasta väsymyksestä ja aivosumusta joihin hain ja sainkin apua. Täällä joitakin arvioita siitä, kuinka nopeassa ajassa eri vaikutuksia on Somavedicistä huomattu. Käyttäjä-kokemuksissa moni kertoo mm. pään ympärillä olevan vanteen häviämisestä, auran oudon särinän, stressin ja kehon ylikierrosten laskemisesta.

Somavedicin vaikutukset lyhyesti
– Ylipäänsä: tasapainottaa ja harmonisoi ympäristöään ja lähellä aikaansa viettävää ihmiskehoa, voi auttaa esimerkiksi unen laatuun, palautumiseen ja stressinsietokykyyn.
– Positiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään sekä hermostoon; parantunut sykevaihtelu, verenkierto ja sisäinen tasapaino (am.lyhyemmin ja em. pidemmin kerrotuista syistä).
– Vähentää matkapuhelimen sekä wifin (3G, 4G, 5G) säteilyn kuormitavuutta.
– Optimoi ja parantaa juomaveden laatua.

Ostopaikat
Somavedicillä on suomenkielinenkin verkkokauppa, mutta *EU-store toimittaa kotiin supernopeasti 15 euron postikuluilla ja sinne minulla on alennuskoodi QGFQW9 jolla tilauksista saa -10% alennuksen (mikä esimerkiksi 600€ laitteesta on 60€). Mainitsemani alennuskoodi käy sekä Somavedicin com- että eu-sivuille.

Omat kokemukseni
Tilaukseni *EU-storesta toimitettiin kotiin jo tilausta seuraavana päivänä! Mainitsemani spa-mainen rauhanolo oli juuri sitä vibaa mitä asunnossani tavoittelen ja mihin myös sisustusvalinnoillani pyrin. Haluan, että kotini on mahdollisimman parantava ja palauttava tila 💚. Lisäksi huomasin, miten laitteen lähelle harmonisoitumaan asettamani vesi makeutui ja alkoi maistua paremmalta. Myös vireystilani on parantunut, laitteen lähellä on hyvä olla.

Osa Somavedicin käyttäjistä raportoi miedoista detox-oireista (kuten ohimenevä päänsärky), jotka johtuvat kehon reagoinneista Somavedicin tuomaan korkeampaan ympäristön väreeseen. Itse en ole detox-oireita Somavediciin liittyen kokenut, mutta toisaalta elän jo hyvin terveellisesti joten ehkä sopeudun kaikkeen helpommin. Laite on kuitenkin hyvin lempeä, joten tuskin todellisuudessa kovinkaan moni sen kanssa mitään oireilee.

Itse annan Somavedicille mukavan peukun ja tykkään tästä kuvien pienestä vihreästä ufosta yöpöydälläni kovasti. Meinasin ensin hankkia omani käytettynä Tori.fi:stä mutta se ehti mennä ennen kuin sain päätettyä Toriinkin siis voi luoda hakuvahdin Somavedicillekin, mikäli tämä jäi kutkuttamaan eikä ihan heti tiedä tilatako uusi vai ei.

** Kun nyt kerran tässä terveys- ja energia-skenessä ollaan niin mielestäni on ihan eettistä tuoda vielä vastuu-näkökulma mukaan. Alalla on huijareita ja heitä, jotka väittävät ja luulevat osaavansa mutta eivät osaa. Asioihin perehtymättömän on ylipäänsä vaikea tietää mikä on hypeä ja mikä huuhaata. Seison toki itse sanojeni takana, mutta onhan netti netti.

Alussa mainitsemani Teal Swan on tunnettu, miljoonien seuraama henkinen opettaja ja siksi hänen nimensä tähän heitin. Kenen tahansa Facebook-ryhmän energianluku- ja selvänäkötaitoja ei kannata heti uskoa, sitä mitä iso osa muista ihmisistä ei silmin näe eikä muutenkaan vielä koe – ja josta tutkimuksia on monenlaisia- on helppo kuvitella ja väittää. Olen itse päätynyt jossain määrin tekemään töitä energioiden parissa ja aistin tiettyjä energioita myös itse. Olen seurannut Swania aina välillä hänen henkisen opettajan matkansa alusta eli vuodesta 2012 asti ja todennut hänen puheensa etenkin energioista ja niihin liiittyvästä maailmasta täsmäävän omiin kokemuksiini hyvin. Siksi häneen luotan.

Valitettavasti osa siitä postaus-tulvasta mitä näiden aiheiden parissa etenkin somen asioita oikovassa ympäristössä kohtaa, ei edusta omaa tiedon laadusta sekä etiikasta ja vastuusta kiinni pitävää näkökökulmaani. Olen kuullut aika hirveitäkin tarinoita siitä miten ihmisiä huijataan ja siksi muistuttelen näistä puolista. Olen aina positiivisesti avoin keskustelemaan aiheesta joten hihasta saa vetää ja juttu-aiheita voi aina ehdottaa.

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti