Yin Your Skin: Ihme Botanical Wonder Essence & Sileä Silky Facial Oil

postaus sisältää *merkittyjä mainoslinkkejä

The nature itself is a miraculous wonder. You are a part of it. Remember to wonder and honor the beauty that grows wild in you. – Yin Your Skin

Yin Your Skin on yksi lempi-brändeistäni niin estetiikaltaan kuin filosofialtaankin, vaikken kaikkia merkin tuotteita olekaan testannut. Yin Your Skinin tapaiset hitaampaan, ihoa syvällisesti ymmärtävään ideologiaan keskittyneet tuotteet kuitenkin vastaavat myös omia arvojani sekä ymmärrystäni siitä miten iho toimii ja kuinka sitä kannattaa hoitaa. Brändin takana hääräävää Katja Kokkoa olen myöskin seurannut hänen bloginsa alkuajoista asti, joten Katjaan minun on helppo luottaa. (Jos Yin Your Skinin tai Katjan toisen luonnonkosmetiikka-brändin Djusien tuotteista haluaa pysyä tarkemmin kärryillä, niin brändejä kuin Katjaakin kannattaa seurata Instassa joiden liveissä Katja kertoo tuotteiden kehittymisestä ja valmistuksesta yksityiskohtaisesti ja erittäin mielenkiintoisesti.)

Yin Your Skin on siis kotimainen brändi, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa pienissä erissä, vastuullisista eurooppalaisista ja tarkkaan valikoiduista ainesosista.
Hankin tuossa merkin Ihme-seerumin ja Sileä-kasvoöljyn, joista Sileää olen käyttänyt pullon aiemminkin ja johon tuolloin rakastuin.

Yin Your Skin Ihme Botanical Wonder Essence on happotuote, joka sisältää maltillisen 6,4% määrän happoja. Hapot tulevat hibiskuksen kukasta ja maitohapoista. Ihonhoidossa hapot eivät siis automaattisesti ole aina kuorivia, vaan vaikutus riippuu ihotyypistä, happojen määrästä ja tuotteen pH:sta (joka on Ihmeessä 3,6). Matalalla pitosuudella happoja tuotteet kosteuttavat, ja sellainen Yin Your Skinin Ihme omallekin iholleni on- kuin tujaus tehonesteytystä syvemmälle ihoon. Ihmettä voi normaali-ihoinen (minäkin) käyttää jopa päivättäin, herkempi 2-3 kertaa viikossa. Tuotteesta tuli heti lempparini 🤍.
Ihme sisältää mainittujen happojen lisäksi gingko biloban lehteä, mulperin juurta sekä pioninkukka-uutetta. Ainesosat suojaavat, parantavat ihon sävyä ja elinvoimaistavat sitä, ovat avuksi pigmentaatio-ongelmiin ja parantavat ihon aineenvaihduntaa, kyeten häivyttämään myös mikro-juonteita. Happoja kannattaa suosia myös milium-ongelmiin. Lue lisää Ihmeestä Yin Your Skinin sivuilta täältä.
Hinta:
65€/ 50 ml.

Yin Your Skin Sileä Silky Facial Oil in nimi tulee sen suloisen silkkisestä koostumuksesta. Öljy itse on rauhoittava, tasapainottava ja sopiva etenkin kasvohierontaan ja guashaukseen koska se ei imeydy ihoon liian nopeasti. Nimi ”Sileä” tulee tuotteen silkkisyydestä, se on ohutta eikä se tuki ihohuokosia.
Öljyn sisältämä chiaöljy on omega-rikas, etenkin stressistä ja kuormituksesta kärsinyttä ihoa hoitava ainesosa. Lisäksi öljyssä on kokonaisia, kylmäpuristettuja viinirypäleensiemen-, unikon- ja puolukansiemenöljyjä sekä blue tansyn ja immortellen mieltä nostattavia ja uudistavia eteerisiä öljyjä. Blue tansy antaa Sileälle sen kauniin jademaisen värin ja aromaterapeuttisen ominaistuoksun josta itse pidän niin paljon että hankin Blue Tansyn eteeristä öljyä kaappiini myös erikseen. Sileä on tosiaan yksi lempi-kasvoöljyistäni 🤍.
Lue Sileästä lisää Yin Your Skinin sivuilta täältä.
Hinta: 68€/ 30 ml.

Ostopaikat: *Jolie, *House Of Organic, *Life, *Hyvinvoinnin Tavaratalo, *Lyko, *Ruohonjuuri, *Twistbe, Yin Your Skinin oma kauppa

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti