Aiva Organics: Vähän on kylliksi

postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä

Miedolla öljyputsarilla puhdistettu iho ei välttämättä tarvitse kunnossa pysyäkseen kuin kasvovoiteen, vaikka some tuokin aina vain lisää tuotteita eivätkä mainoskoneet lakkaa houkuttelemasta loputtomilla uusilla keksinnöillään.

Kun ylimääräiset, ihoa ärsyttävät liian tehokkaat kuorinnat ja naamiot jättää pois, pienempi määrä tuotteita voi todella riittää!

Aiva Organics on tätä mieltä: brändi haluaa vähentää turhaa ostamista ja tehdä tuotteita, joilla on 10 eri käyttötarkoitusta. Heidän mielestään ainoa tapa toimia tulevaisuudessa on olla minimalistinen, olla ostamatta turhia tuotteita sekä kaventaa tuotevalikoimia.
Aivan tuotteet sopivat herkälle ja atooppisellekin iholle, ne on dermatologisesti ja kliinisesti testattu. Tuotteet on pakattu selkeän minimalistiseksi, tässä postauksessa testaamani tuotteet ovat joukosta erottuvan punaisia.

Aiva The Oil on palkittu parhaaksi kasvoöljyksi Nordic Natural Beauty Awardseissa ja Stockholm Beauty Week Awardseissa.
Öljy toimii niin ihonhoito- kuin puhdistusöljynäkin, ja minkä ikäiselle iholle vain, vauvasta vaariin. Sain Aivalta vinkin, että öljyä meikkiputsarina käyttäessä kannattaa kostuttaa ensin (kesto-)vanulappu ja hieroa sen avulla öljyä silmämeikkiin, jolloin se irtoaa helposti. Öljy vaatii poispesuun kestovanulappuja, pienen pyyhkeen tai musliiniliinan, jolloin se lähtee kasvoilta hyvin. Ilman se ei emulgoidu, koska se on tarkoitettu myös iholle jätettäväksi öljyksi.
The Oilia voi käyttää boostaamaan Aivan voiteen vaikutusta ja tuomaan iholle lisää hoitavia rasvahappoja. Se toimii myös vartaloöljynä, kasvonaamion osana, tai vaikkapa hierontaan tai liukuvoiteeksi. Tuoksu on omaan nenääni miellyttävän vaniljainen.
Öljy on tehty luomu-ainesosista. Pohjana on hypoallergeenista auringonkukkaöljyä, lisäksi mukana on estereitä, jojoba-, oliviivi- ja aprikoosinsiemenöljyjä, tyrni- ja mustikansiemenöljyä sekä vaniliiinia.
Hinta:
200ml/ 39,90€

Aiva The Creamiin hoitavuutta tuovaat jojobaöljy, glyseriini, Sodium PCA, mustikka-, tyrni- sekä musta tee-uutteet ja mustikansiemenöljy. Sen tuoksu on Aivan öljyn kanssa yhtenäisen vaniljainen.
Voide sopii kasvojen ja dekolteen sekä vartalonkin hoitoon, myös silmäympäryksille ja kasvonaamiona.
Hinta:
40ml/ 38,90€

Suosittelin näitä heti paikalla atooppisesta ihosta kärsivälle äidilleni! Aivan mukaan heidän tuotteensa ovat herkkiksille aivan ihanteellisia. Tuotekaksikko myös tekee sen minkä lupaa- olen jo pitkään huomannut, että vaikka rakastankin kosmetiikkaa ei omakaan iho hyvin voidakseen vaadi sen kummempia, vaan meikittömän ihon voi huuhdella jopa vain vedellä ja meikki lähtee kyllä hyvällä öljyllä. Hoitoon voi riittää hyvä voide, ja kuivaihoisena lisään Aivan vuoteeseen yöksi ja tehohoidoksi Aivan The Oilia. Suosittelen minimalisteille, oivat tuotteet ❤️.

Arvostan Aivan ajatusmaailmaa kovasti, koska ainakin itse kärsin mainosvilinästä ja saan päänsärkyä somen yltyvistä hehkutteluista ja osta tämäkin-kehotuksista. Verkkokaupoissa omat silmäni menevät ristiin siinä miten tuotteet kuorrutetaan mainoslauseilla kertomatta niistä oikeastaan mitään todellista.

Aivalta löytyy tällä hetkellä valikoimasta myös pari aurinkovoidetta. He sanovat sivuillaan suoraan, että tulevat pitämään valikoimansa karsittuna ja ettei asiakas tule tarvitsemaan heidänkään tuotteista aivan jokaista.

Ostopaikat: *Hyvinvoinnin.fi, *Apteekkituotteet.fi, *House of Organic (postaushetkellä vain aurinkovoiteet), Aivan oma verkkokauppa

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti