Juuri julkaistu Soil Of Beautyn uutuus Botanical Barrier Face Oil ja brändin esikoinen Essence Balm

postauksen tuotteet on saatu testiin blogi-kirjoitusta varten

Kurkataan taas ihanan artesaanikosmetiikan ja Soil Of Beautyn pariin- sain nimittäin testiini sarjan uutuuden, Botanical Barrier Repair-kasvoöljyn ja palkitun Essence Balmin.
Soil Of Beautyn metsälaboratoriossa valmistetut tuotteet sekä tarkkaan valitut luomujen raaka-aineiden tuottajat ovat laatua parhaimmillaan.

Lue muut postaukseni Soil Of Beautysta täältä

Botanical Barrier Repair on harvinainen seerumiöljy ilman eteerisiä öljyjä. Öljyn ainoa (ihana!) tuoksu tulee raaka-aineista itsestään- luomun, upcycled luumunkiviöljyn pehmeästä marsipaanimaisuudesta, madagasgarin vaniljasta ja mustaherukansiemenöljyn hedelmäisistä häivähdyksistä. Toisinaan haistan itse tuoksun vihreämpänä, toisinaan taas marsipaanimaisempana.

Botanical Barrier Repair on vuodenaikojen vaihtumiseen ja talvi-kaudelle sopiva, erityisen suojaava ja ihon suojavaippaa vahvistava tuote. Se on rauhoittava, ihovaurioita ja epätasaista pigmenttiä korjaava sekä punoitusta vähentävä öljy.
Botanical Barrier Repair sopii eteerisille öljyille herkistyneiden lisäksi vaurioituneen ihon suojabärriäärin (iho-ongelmat kuten: POD, ruusufinni, akne, atopia, couperosa ja pintakuivuus) hoitoon, herkistyneen ihon ennenaikaisille vanhenemisen merkeille, vaihdevuosien aikana ohentuneelle ja ärtyneelle iholle sekä iholle jossa pigmenttihäiriöitä ihon tulehtumisen ja arpeutumisen jäkitilana.
Öljy toimii päiväkäytössä meikin alla ja kasvoöljynä myös silmien alusille.

Botanical Barrier Repair sisältää Japanissa ihonhoidon ihanne-raaka-aineena pidettävää luomua riisinlesettä, joka on ihon tehokas korjaaja ja kosteudun sitoja. Ranskalainen luumunkiviöljy taas täyteläistyttää, ravitsee ihoa ja tukee ihosolujen uusiutumista. Luomu mustaseljanöljy sisältää kosteuden haihtumiselta suojaavassa, ihanteellisessa suhteessa iholle välttämättömiä rasvahappoja, ja luomu mustaherukansiemenöljy tuo iholle elastisuutta sekä torjuu vapaiden happiradikaalien vaikutuksta. Lisäksi öljyssä on hiilidioksidiuutettua vaniljaa sekä reishiä, harmonisoivaa villi-lakritsia, huokosia supistavaa ja kiinteyttävää kotimaista nokkosta, ja malvaa. – Ainesosilla on yhteneviä, toisiaan synenergisesti tukevia vaikutuksia, eli ne ovat enemmän kuin osiensa summa.

Öljy jättää iholle aivan ihanan pinnan, joka johtuu edellä mainitusta riisinleseestä!

Soil Of Beautyn Essence Balm sisältää osittain samoja ainesosia Botanical Barrier Repairin kanssa – reishiä, lakritsia sekä nokkosta. Essence Balm ei ole raaka-aineiltaan komedogeeninen eli ihoa tukkiva, vaan sen pohjana on kiinalaisen lääketieteen mukaan energeettisesti viilentävä sheavoi, joka rauhoittaa tulehtunutta ja herkistynyttä ihoa. Essence Balm sisältää myös turvotusta vähentävää aprikoosinkiviöljyä, Qi:tä eli elinvoimaa tasapainottavaa Arnicaa, mieltä nostattavaa ja monipuolista laventalia ja Yiniä vahvistavaa rohtoraunioyrttiä.
Essence Balmissa itseäni ihastuttaa lemppari-tuoksuni ja yrttini sininen kamomilla joka viilentää, rauhoittaa ja rentouttaa. Sitovana ainesosana balmissa on sekä kotimaisessa ja itämaisessa luonnonlääketieteessa kovin tunnettua mehiläisvahaa. (Vinkki: Soil Of Beautyn sivuilta löytyy kattava tietopaketti Essence Balmin jokaisesta raaka-aineesta.)

Essence Balm on se tuote josta Soil Of Beauty aikoinaan aloitti: esikoinen, sarjan perusta joka sopeutuu ja toimii kaikenlaisiin ongelmiin kunkin käyttäjän omaa värettä ja ihotasapainoa tukien.
Essence Balm voitti vuonna 2022 Beauty Shortlist Awards-kilpailuissa ”Best Healing Balm”-palkinnon ja vuonna 2021 Nordic Natural Beauty Awardseissa se julistettiin parhaaksi kasvobalmiksi.
Balmi on erittäin riittoisaa, pieni purkki kestää sen 2-3 kuukautta päivittäistä käyttöä. Itse rakastan balmeja yövoiteina ja meikin pohjustukseen tuomaan pientä tahmeutta iholle. Ne toimivat myös esimerkiksi pakkasvoiteina.

Sekä Essence Balm että Botanical Barrier Repair valmistetaan Soil Of Beautyn omassa metsälaboratoriossa, jossa jokaisella tuotteella oma mantransa joita brändin perustaja Henna valmistusprosessin aikana kuuntelee.

Katso täältä julkaisemani Instagram-kela tuotteista

Soil Of Beauty Botanical Barrier Repair hinta: 35€/ 15 ml
Soil Of Beauty Essence Balm, hinta: 38€/ 15 ml, 68€/ 30 ml
Ostopaikat: Soil Of Beauty oma kauppa

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti