Manifestoin itselleni rikasta miestä, tai tuota- eli johdatus tämänkin vibe-geimin syvempään filosofiaan

Silmiini sattui tuossa aivan tarina siitä, miten eräs nainen sai viimein tilaa, aikaa ja tukea tutkia sekä toteuttaa itseään ja kouluttautua omaan unelma-ammattiinsa rauhassa kun pisti hynttyyt yhteen miehen kanssa joka halusi proviiderata, siis kustantaa kumppaninsa elämän. Onnea. Rakkautta. Hyviä viboja 💃🏽💕🕺💰. Hän ihan vahingossa kuulemma manifestoi kaiken haluamansa samaan pakettiin tuon miehen muodossa.

Naisten rikkaiden miesten perässä juoksemisesta, tai siis miesten manifestoinnista, on ollut somessa kaplakkaa. Niiden hyvien vibojen ja aiheessa piilevän totuuden jyväsen takia päätin nyt tästä kirjoittaa, tarkoituksenani tuoda ymmärrystä ihmisten välille.

Kun näistä ei puhuta asiaa ja pyritä näkemään ilmiöiden syitä syvemmin, niin kaiken maailman andrew tatemaiset rosvot kiipeävät pöydälle esittelemään rintakarvojaan ja ehkä himpussa naulan kantaankin osuvaa, muutoin sangen mätää päätään (jota me kunnon ihmiset monesti teekupin ääressä huoaten selitetään joillakin lapsuustraumoilla). Ihmiset seuraavat huonoja guruja, koska he etsivät vastauksia oikeisiin tunteisiinsa eikä kukaan vastaa paremmin heidän sykettään.

Keskustelu (nuorten naisten) manifestoinnista käy somessa helposti vain pintaa koskettaen ja viisammiksi itsensä tituleeranneiden puolelta koko konseptille naureskellen. Omiin silmiin vastakkainasettelu on somessa toistuvan tyyppistä oli aihe mikä aihe, shaibaa jossa ei jakseta miettiä, nähdä todellista vibaa ja heitetään läppää sillä mitä sylki suuhun tuo. Näissäkin pätee se, että jos itsellä oikeasti menee hyvin niin onnen (ja elämisen) suo myös toisille.
Koetan selkeyttää tässä postauksessa ongelmia mitä meillä kaikilla on. Tarjoan ajattelu-malleja ja pohjaa, miten aiheeseen suhtautua. Manifestoijienkin taustalla ihmisiä ajavat kuitenkin ihan todelliset tarpeet ja aito sisin.

Mitä manifestointi on? Manifestointi on ajattelumalli, joka perustuu idealle siitä, että voimme vetää puoleemme ja saada haluamiamme asioita tai tapahtumia keskittämällä huomiomme niihin positiivisen ajattelun, tunteiden ja energian avulla. Kaikki on vibeä. Manifestointiin on olemassa lukuisia eri tekniikoita keskustelu-kanavat ja tiktokit pullollaan. Oikeastaan aihe on vasta johdatusta ymmärtämään tietoisuutta, itseä sekä omaa energiaa ja henkistä energiapuolta (mitä on energia, mitä on todellisuus ja tietoisuus, miten oma sisin ja oma energiasysteemi toimivat) aidommin sillä tekniikat itsessään eivät tuo kellekään kaikkea (muutenhan joku olisi jo manifestointi maailmanrauhan ja näitä) ja silaisevat vain pintaa. Vähän tätä mieltä minä ainakin olen, ja itsellä aiheeseen liittyy olennaisesti työ energioiden kanssa muuten jossa kaikki vibehommat tulee naamalle ja näkyviinkin.

Osalla tähän siis sisältyy ajatus rakkaudesta ja ykseydestä, jossa kaikki elämä on yhteydessä jakaen saman universaalin hengen joka kuulee jokaisen sielun rukouksia, pyyntöjä ja toiveita sen perusteella millaista perusenergiaa viestitämme myös kollektiivisesti. Aihe on monipolvinen, eikä se tarkoita että sodan uhrit ansaitsisivat osansa, että jotakuta rankaistaisiin lapsuuden hyväksikäyttö-kokemuksella, tai että huonot kokemukset elämässä olisivat oma vika. Skenen joui’t sekä huhut ehkä tarvitsisivat tavisjampalle järkeen suomentajaa, mutta tässä postauksessa puhun nyt enemmän niistä otsikon rikkaista miehistä niin kuin alunperin piti 😘. Voisi kuitenkin siis sanoa että manifestointi on joillekin porkkana laajemman aiheen äärellä.
Osa ei usko edellä kertomaani lainkaan vaan ajattelee simppelisti niin, että manifestointi ei ole sen kummempaa kuin tapa auttaa ihmistä keskittymään ja pysymään haluamallaan tiellä elämässä. Manifestoija voi edustaa tai olla edustamasta mitä uskontoa tahansa, termin on ominut moni netin alakulttuuri.

Vinkkasin joitakin manifestointi-kirjoja sekä aiheen historiaa koskevia opuksia muiden vinkkien ohessa tässä postauksessa. Kirjat kuitenkin ovat aina vain yksi näkökulma aiheesta eivätkä kaiken kattavia.

Manifestointi-skenessä uskotaan usein normaalia ihanimpiin taikuuksiin sekä toteutetaan niitä, manifestointi-kulttuureilla on ihan omat periaatteensa ja puhetapansa jotka somessa saavat aikaan närää, ja kuten tavallista vieraat silmät äityvät helposti näkemään toisten tekemisessä asioita mitä nämä eivät edes tarkoita. Manifestoijien keskustelu voi olla hehkutus- ja ”miten sen saan”-painotteista, haluista ja taianomaisuuden jakamisen ilosta johtuvaa. Tämä kaikki voi vaikuttaa ulkopuoliselle pinnalliselta ja siinä on siksi helppo nähdä vain huonot puolet.

Provider-mänin manifestointi. Maailmassa on muotia jetsetata ja manifestoida itselleen kaikki mahdollinen materiamässy ja parhaat kokemukset. Naisihmisten haiku rikkaan ja suojelevan maskuliinin perään on maailman vanhin asia kovien arvojen ja toimintatapojen keskellä, maailman osin yhä suosiessa sitä että mies saa töistä paremmat provikat.
Tätä trendiä voi kuitenkin katsoa lempeämmin, tiettyä romantiikkaa ja vibeä ymmärtävin silmin. Et sä kuule tätä biisiä mikä tässä soi, kysyisin Pinterest-boardeja itsekin rakennelleena.
Rikkautta rakkaudesta kaipaava ihminen kaipaa oikeastaan turvaa, vakautta ja vapautta toteuttaa itseään. Kyllähän me kaikki lopulta ymmärretään sitä, kuinka kiva on sekä tarjota rakkautta ja hoivaa että ottaa sitä vastaan. Jos The Mänini osaa tehdä rahaa ja minä omaan superkykyjä luoda sillä rahalla tosi ihanalta kodilta tuntuvan paikan elää, niin sehän on reilu jako. Tässä asetelmassa on kuitenkin vielä aika paljon zänssejä ja sävyjä sille, mitä kaikkea muutakin kuin 👑 kunkku-provider/ 👑 queen-mama- roolijaon parisuhde voi sisältää.
Nämä on terveimmillään ihan leluja ja leikkimistä, sitä että elämä oikeasti osataan ottaa niin.

Keskustelut siitä miten vähän kykyjä ihmisillä käytännön elämässä voi olla ja usein koulimattomilla onkin tällaista suhdetta hoitamaan on sitten vähän eri asia ja liittyy jo ihan kollektiivisesti mataliin ihmissuhdetaitoihin sekä oman henkisen hyvinvoinnin ja kapasiteetin eri aspektoihin joista tehdään draamallista reality-TV:tä. Tämä puoli on toki ihan realiteetti enkä ole kieltämässä sitä.

Roolit kuitenkin parhaimmillaan palvelevat. Feminismikin on joskus mennyt vikaan siinä, että naiset ovat pakolla yrittäneet ottaa rooleja jotka ei kaikille kuitenkaan ole sopineet. Olemme jatkaneet niitä kovia miesten maailman (epäkypsiä, monille miehille itselleenkin sopimattomia egon kutkutus-)tapoja emmekä pehmentäneet sääntöjä joustavimmiksi.
Tasa-arvo ei ole tasapäistämistä ja sitä että kaikkien täytyisi täyttää samat raamit. Yhteisönä ja lähimmäisinä meidän kannattaisi toistemme silpomisen ja nettivihan sijaan koettaa luoda kaikille turvallinen tila tutkia itseä, muuttua ja löytää reittejä siihen mikä oma sydän tässä maailmassa on. Nämähän ovat perusarvoja ainakin oman kuplan sisällä, ja joskus juuri ne täytyy sanoittaa uudelleen että tajuaa niidenkin liittyvän aiheeseen.

Manifestoinnin todelliset varjot. Rikkaan jehun koukkuun saaminen voi toki äityä negatiiviseksi sugarbaby-tilanteeksi, jossa molemmat hyväksikäyttävät toista eikä tunteita ole. Yksipuolinen manifestointi- ja kaiken saan-puhe altistaa monille toksisille toteutumistavoille. Kykenen tällä uskolla kaikkeen– tyyppinen maailma johon yksin elämää lahtaava pää helposti lähtee, omaa paljon varjoja ja vaarapuolia…. äh. – Huomautan, että manifestointi-skenen ulkopuoleltakin löytyy kyllä jukopliusti päitä jotka omivat kaikki palkinnot ja omaisuudet itselleen ilman hollia ja sydäntä. Nämä ihmiset ovat ennemmin harakoita jotka hakevat itselleen lisäkäsiä esimerkiksi manifestoinnista. (Ja, joiden pään sisään vaikuttaa moni kovan historian meissä koulima epäterve ihanne sekä selviytymismalli, mahdollisesti myös sairaus kuten narsismi.)

Manifestointi-skenen äärilaitojen ilmenemistavoissa tanssivat kaikkia muitakin ajan ihmisiä luovat surut, sairaat ja arvet. Pataa sekoittaa meitä kaikkia yhdistävä, maailmaan luonnetta tuova ja sympaattinenkin yleispöljyys jossa seinään ajetaan täysiä vaan kun kaikki muutkin 🙋🏽‍♀️.
>> Massojen aaltoja silmäillessä on siis hyvä pohtia sitä mistä kukin tolallaan ponnistaa. Ihmiset ovat taustansa, ympäristönsä, kude ja etsivät usein vapautusta.


Lisää harmaan sävyjä varjoihin: rakkaus ja oikea sieluun sopiva ihminen kun ei ole mielikuva. Ihminen ei ole vain se Pinterest-boardin mallinaama vaikka niihin kehyksiin mätsäisi. Ihminen ei ole somensa. Ihminen ei ole se, mitä hän esittää tai miltä hänen elämänsä paperilla näyttää.
Yhteensopivuudesta ja rakkaudesta on kirjoitettu tuhansia ja tuhansia kirjoja – ja silti ihmisen itsensä on käytävä matka kuvitelmiensa läpi siihen mikä rakkaudessa on oikeaa, merkitsevää ja itselle totta. Joskus se että tunnistaa ja löytää sen oikean kumppanin vaatiikin kulkemista, hammasten kiristystä sekä terapiaa. Voit manifestoida sata toinen toistaan täydellisempää vision board-suhdetta ja silti sisällä kaihertaa aina jokin (jota osa paikkaa hakemalla entistä isompia elämyksiä).
Opittavaa on, ja ehkä manifestoidessa kannattaa pitää tämä mielessä. Esimerkiksi ihmisen ihastumis-mekanismit ovat eri asia kuin rakkaus, ja jossain määrin ihmisillä on tapana toistaa omassa elämässään suvussa ja seurassa kulkevia toksisia suhdemalleja kunnes oppii parempia. Monen saama anti parisuhteissa toimimiseen on vanhempien ja ympäristön seuraaminen etää, vähäiset tunnetaidot ja emotionaalisesti vähäspektriset prinsessa- ja draama-elokuvat. Manifestointi-skenessä voidaan himoita vain mahtavimpia pilvilinnoja kun moni oikeasti tarvitsisi käytännön oppeja kultaisten onnen pilareiden kokoamiseen- keinoja tutustua toiseen, keinoja tukea toista, keinoja jakaa itsestäkin ja mennä syvemmälle.
Joskus ihan kaiken sen minkä luuli itsessä ja omissa haaveissa olevan lopullista voi joutua hajottamaan jonkin koskettavamman ja suuremman edestä jonka kaltaisesta ei alunperin mitään tiennyt.
Joskus se itselle oikein ja rakkain tyyppi on aivan erilainen kuin mihin oma mieli ylsi.

Ja silti, voihan sitä aina tavoitella tietynlaista ja pitää silmänsä auki. Vaikka ”rikas mies” voikin toteutua järjestyksessä: ”mies 1 joka löi”, ”mies 2 joka sielus söi”, ”nyt sit haltuun oma sielu”, ”voltteja takaperin, ”halu kuolla”, ”(lisää) terapiaa ja itsetutkiskelua”, ”halu elää, ”no ok, nyt vaikeiden jälkeen, sisäistä rikkautta itse saatuasi, viimein tajuat ja haluat tällasta mies 3:sta joka näkee sun sisimmän, saat hänet”, ”yhteiset oppitunnit” – ja vasta sitten ”yhdessä molemmille onnea, vapautta ja massia”. Aihetta voisi tarinoida maailman ääriin, myös siltä puolelta missä jo eka prinssi tämän postauksen alun tarinan lailla ylittääkin odotukset täysin, mutta saanet jutun juuresta kiinni. Ennalta ei omaa matkaa täysin voi tietää eikä kontrolloida kukaan.

Enkä tarkoita että manifestointi olisi kisa siitä kuka parhaimmat asiat elämässä saa. Kaikilla ei ole leipää eivätkä kaikki kykene nousemaan huonosta tilanteestaan yksin, mutta nämä ovat laajempia yhteiskunnallisia ja energiana lajimme selviytymistapoihin liittyviä kysymyksiä joista pitäisi keskustella taas erikseen.

Hyvä manifestoija tietää kyllä siis että roolileikit toimivat, kun muistaa niiden olevan pohjimmiltaan vain rooleja, toimintatapoja. Yhteiset kuningaskunnat sekä muut elämän sadunomaisimmat ulottuvuudet ovat jotain todella upeaa, mistä voi yhdessä ja vastuullisesti tehdä totta sekä niitä ylläpitää. Kyllä me aikuiset siihen halutessamme pystymme, ja juuri tällaista tietoisesti ylläpidettyä utopiaa maailma sekä me itse tarvitsemme. Sisäisen 5-vuotiaan prinsessa- ja prinssi-unelmista kannattaa pitää huolta aikuisen konstein.

Ne feminiini- ja maskuliini-energiat (tässä puhutaan tosiaan energioista eikä sukupuolista, joiden kahtiajakoon en itsekään usko). Ei ole absoluuttista ”true feminineä” eikä ”true masculinea”, on tuhansista eri energioista koostuvia eri tavoin kauniita ihmisiä. Netin maskuliini- ja feminiini-kuvaukset ohjeellistavat ymmärtämään kokemusta, ne eivät ole kirjaimellisia. Feminiini ja maskuliini ovat kaksi vastakohtia kuvaavaa ajattelun välinettä ja sanallistuksen tapaa, joiden avulla voidaan halutessa tarkastella sekä itseä että parisuhdetta. Puhekielessä nämä voivat vaikuttaa olemustaan kirjaimellisemmilta konsepteilta ja ne ymmärretään myös helposti väärin.

Osa meistä sijoittuu kyllä hyvin siihen kuvausten naisen tai miehen pakettiin, ja sekin on ok. Näiden kuvausten feminiinissä on se pehmeä puoli, joka vaatii luovuudelleen tilaa ja voi nuupahtaa 24/7 lujuutta sekä eteenpäin pyrkivyyttä vaativassa päivätyössä. Hoitaessamme tätä feminiiniä kasvatamme juuria puulle jonka hedelmät tarvitsevat lajityypillistä vaalimista eivätkä koskaan kypsy kunnolla jos niitä pakotetaan. Tällaisia hedelmiä on esimerkiksi aito elämänviisaus, herkkyyden ulottuvuudet sekä välittämisen taidot. – Alamme kollektiivisesti vasta ymmärtää, miten hauras kasvi ihminen sisäisesti on ja miten suurta roolia edelliset terveen yhteiskunnankin kasvussa näyttelevät.

Maskuliiniseksi kutsutussa roolissa taas on se puoli, joka nauttii naisensa varjelemisesta (ja hänen elättämisestään), tunnistaen tämän kaiken arvon.

Olen kuullut henkisen opettajan puhuvan siitä että miesten ja naisten roolit ovat nykyään niin pirstaleina että se tekee osan meistä energia-kokonaisuudelle todella paljon hallaa aiheuttaen jopa sairauksia. Niinpä hän on kokenut parhaaksi korostaa perinteisten roolien hyötyjä ja opettaa niiden herkkää toteuttamista. Energioita tuntemattomalle tämä voi kuulostaa oudolta, mutta kyse on siitä että esimerkiksi nainen voi esittää egollaan sitä roolia jossa jaksaa suorittaa ja tehdä työtä maailman vaateiden mukaisesti, vaikka itsessä olisi osa, esimerkiksi sen tyyppinen keho, joka kipeästi tarvitsee erilaista kosketusta elämään. Viimeksi mainitun kaltaisilla osilla on usein keinonsa tuoda äänensä kuuluviin. Kyse on lopulta pehmeydestä kohtaan itseä ja osa tästä liittyy kokemukseen omasta naiseudesta ja miehisyydestä, niiden energioista.

Tervehdyttävää voi olla myös se, että saa sanoa nauttivansa sukupuolirooleista ja eri tehtävistä niiden sisällä. Näistä aiheista puhutaan eri tavoin ja eri nimillä eri ylä- ja alakulttuurien sisällä muuallakin kuin manifestoijien pyhä feminiini/ maskuliini-piireissä joiden opit ovat tavallaan vaate joihin aidot tarpeet meidän sisällä puetaan.

On viisasta opetella tanssimaan oman essenssin kanssa yhtä ja tuoda se maailmaan kehittämällä resilienssiä selvitä omillaankin. Kuitenkin yksin pärjääminen on aina illuusio, sillä kaikki yhteisöt ja yhteiskunnat maailmassa ovat päässeet mihin ovat vain yhteispelillä. On vain fiksua – ja kivaa – parisuhteessakin jaotella hommat niin että kukin hoitaa sen minkä parhaiten taitaa, ja joskus se toimii perinteisesti miehen tuodessa leivän pöytään ja naisen siivotessa ne leivänmurut. Huumorillahan nämä jaot usein hoituu, ja puhumalla.

Kuinka itse feminiini/ maskuliinini koen. MINÄ EN MANIFESTOI TÄLLÄ POSTAUKSELLA ARMAAKSENI KETÄÄN 💀, tämä ei siis ole epäsuora deitti-ilmoitus tai mitään sen suuntaista. Olen itse aiemmassa rönsyilevässä postauksessani kertonut omasta matkastani pehmeyteen, ja tekstini lopussa kävin pohdiskeluani maskuliini-feminiini-polariteetein. Olen vetänyt itseni piippuun kun olen joutunut leikkimään liian vahvaa ja yksin pärjäävää. Minä olisin tarvinnut elämääni ihmisiä, joilla on kyky perinteisen maskuliinin tavoin suojella. Minulla ei nuorempana ollut sellaista henkistä tukea tai isähahmoa koska kasvuympäristössäni kukaan ei ollut tällaista kasvatusta saanut. Tämä oli tuhota minut.
Olen sekoitus. Minulla on syljeskelevä, kova ja samaan aikaan halinalle-puoleni joka saa paljon soft boyn pehmentävästä sylistä, toisesta joka sanoo et hakkaa prinsessa siihen, mä handlaan nyt ja oon miäs.

Kollektiivisen terapoinnin paikka. Olen sitä mieltä, että meidän kannattaisi tehdä asioille jotakin eikä vain selän takana puhua pahaa ja syteä salaa sitä miten köyhä, yks kämmäri ja rumakin kukakin on. Vertailu ruokkii huonouden tunteita, kun taas omaan elämään panostaminen haalistaa negatiivista kateutta ja muiden somet alkavat taas tuntua inspolta eikä kilpailulta.
Lähde siis resurssiesi puitteissa ratkomaan omia ongelmiasi ja toteuttamaan unelmiasi kuten rohkeat manifestoijatkin. Yksin matkaaminen on aina raskaampaa, manifestoi toki matkalle kavereita joiden kanssa tehdä työ, löytää ratkaisuja ja uutta ajattelua sellaiseen mitä ei ole vielä ratkaistu. Oma jengini jota huhuilen, kevyesti lanseeraamani hyvikset, ottavat toisten unelmat tosissaan eivätkä naura tai pilkkaa.

Haluaisin lisää ihanaa unelma-puhetta sekä kirkkaampia ajattelun tapoja jokaisen sydämeen. Juuri sinä voit olla ensimmäinen, joka kääntää jossakin tärkeässä asiassa yleisen ajattelun suuntaa huomioimaan ja seuraamaan sinun johtamiasi unelmia.
Asioita täytyy välillä puida kaikkien kesken ja puhua paljon, miettiä millaiset unelmat rakentavat meitä oikeasti. Niinhän kehopuhekin ihanteineen on muuttunut järisyttävästi 90-luvulta, ja sekin kehittyy yhä, koko ajan.

Somessa vastaan tulleista mäyhääjistä. Joitakin vaan loputtomasti ärsyttää se millaisia sanoja ja maailmoja muut ihmiset tuekseen keksivät. Paavi ja pappi ovat nekin rooleja, johon joku uskomuksiensa (tai oudon vallanhalun) takia lähtee. Silti kirkonmiehiä kohdellaan ihan järki-hemmoina. Manifestoijien maailma on osalle liian outo käsittää, ja monessa asuva pieni oman ✟ kultinluoja✞ haluaa sitten tuhota nämä mielestään maailmaan kuulumattomat demonit😈 ja syöstä heidät 🔥helvetin tuleen🔥 käristämällä heitä hiukan pilkalla.

Herkkyyden vaalimista sekä manifestointia harrastaa enemmän naisväki, ja miehistä jo esimerkiksi tunnetyön tekemisen vaatiminen voi tietyssä yhteydessä tuntua vain morkkaamiselta ja lisävaateelta vaateiden joukossa – tältä pohjalta naisten providerien manifestointi varmasti saa kahvit väärään kurkkuun ja nostattaa vihaa. Miehet eivät tässä kuitenkaan (sen lisäksi että ymmärtävät manifestointi-skenen usein ihan vituralleen) osaa välttämättä nähdä ja sanoittaa sitä, mikä pohja heitä itseään reaktioissaan sekä kyvyttömyydessään kuunnella ajaa. Taustalla on eriäviä ja yhteisiä kipuja, joita pitäisi saada purettua ensin että selkenisi se mistä puhutaan ja miltä tasolta – eikä riideltäisi molempien puhuessa eri asioista.

Tähän nyt liitty ittu sen aakelin monta puolta, mutta tässä vielä jutun loppuun yksi rikas mies (jolta löytyy myös sydän): 🕺❤️🎩💰💰💰💎.

Suositukset. Luettavaa feminiinisyydestä ja naiseudesta: Alisa Vitti: Woman Code. Saatavilla: Nextory, *Amazon.de. Teal Swan: How To Awaken The Divine Feminine Within You-artikkeli ja video

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti