Soil Of Beautyn uutuus: Botanical Blossom-kasvoöljy

postauksen tuote on saatu testiin blogi-kirjoitusta varten


Botanical Blossom on Soil Of Beautyn omassa metsälaboratoriossa valmistettu 100% luomu kasvoöljy, joka on suunniteltu etenkin päiväkäyttöön ja sopii niin meikin kuin aurinkovoiteenkin alle. Kasvovöljyjä käytetään ihonhoidossa kasvoveden jälkeen kasvovoiteen asemasta tai voiteita tukemaan.

Lue kaikki Soil of Beautysta kertovat postaukseni täältä.

Vaikutukset: Botanical Blossom suojaa hapetusstressiltä, ja sisältämänsä vadelmansiemen- ja porkkanaöljyjen ansiosta myös tehostaa aurinkosuojan vaikutusta spf-voiteen alla. Öljy tuo iholle hyviä rasvahappoja niiden laadukkaimmassa ja huolella varjelluissa muodoissa. Se ravitsee, heleyttää, korjaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Ainesosa-luettelon Goji ehkäisee valovanhenemista, hibiskus taasen – tuo luonnon oma botox- on kuulu ihoa uudistavista, kiinteyttävistä ominaisuuksistaan.
Yli 1400m korkeudessa kasvaneen villin vuoristo-laventelin eteerinen öljy tukee energeettisesti ihon vastustus- ja sopeutumiskykyä, samaan aikaan kun se myös tyynnyttää ja rentouttaa. Bergamotti taas raikastaa ihon ja mielen, kirkastaa ja syväpuhdistaa (Soil Of Beautyn käytettämä bergamotti on bergaptene-vapaata, eikä se herkistä ihoa valolle).

Kukkaisen, puoleensavetoavan mutta ivenen kipakan ja raikkaan tuoksun luovat öljyn sisältämät aprikoosi, vadelma, villi vuoristo-laventeli, goji- ja tyrni-marjat sekä bergamotti. Tuoksun perusteella voisi luulla Botanivcal Blossomin sisältävän eksoottisempiakin kukkia! Hieman tätä eksotiikkaa tulee myös incin japanilaisesta kamelliasta, joka on vuosisatoja vanha ihonhoidon aarre Kiinassa ja Japanissa.

Botanical Blossom-öljyt tehdään aina pienissä erissä, joten ne ovat takuuvarmasti tuoreita. Soil Of Beautyn tuotteiden raaka-aineet tulevat pientiloilta ja artesaani-tislaamoilta, ja Soil Of Beauty tekee tunnetusti yhteistyötä vain sydämestään alalleen omistautuneiden kanssa. Brändin kaikissa tuotteissa todella on läsnä ja aistittavissa tätä elämän ja ihmisen ytimen kauneutta, rakkautta ja voimaa.

Lue aiempi artikkelini Soil of Beautyn arvoista, taustoista ja tuotteista täältä


Kokemuksiani Botanical Blossomista: Rakkautta ensi-tuoksutuksella! Jaan Soil Of Beautyn intohimon laatuun, luomuun ja energioihin sekä tinkimättömään tarkkuuteen tuotteiden valmistuksen joka askeleella. Botanical Blossom on mitä lupaa- täynnä sisältämiensä kasvien taikapölyä ja lempeyttä, jota siihen ovat uuttaneet monet hyviä aatteita vaalivat, työtään kasvien ja kosmetiikan kanssa tekevät ihmiset matkan varrella. Aito sielukkuus on nykyään harvinaista ja kullanarvoista, eikä sitä saisi liioilla mainossanoilla latistaa. Soil Of Beautyn maailma ja tuotteet näyttävät hiljaa ja omaansa vaalien, että intuitiivinen kosketus energioiden ymmärtämiseen ja tiedostava hoidollinen ote kauneuteen kykenevät enempään kuin osiensa summaan. Rakkaus siihen mitä tekee luo jotain ainutlaatuista, joka hoitaa ihoakin pintaa syvemmältä.

Soil Of Beauty Botanical Blossom, hinta: 35€/ 15 ml, 59€/ 30 ml
Ostopaikat: Soil Of Beauty oma kauppa

Botanical Blossomin koko raaka-aine-lista: viinirypäleensiemenöljy*, vadelmansiemenöljy*, aprikoosinsiemenöljy*, kameliansiemenöljy*, tyrninsiemenöljy*, gojimarja-uute*, hibiskuksen siemenöljy*, villin laventelin (eteerinen) kukkaöljy*, bergamotin (eteerinen) kuoriöljy*, villiporkkanan siemenöljy*, E-vitamiini, linaloli, limoneeni**. *Sertifikoitu luomu. **Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä.

Ps. Soil Of Beautylta on syksyn mittaan tulossa myös toinen uutuus, josta myöhemmin lisää!

Tietoa kirjoittajasta

☾ Rakkauden ja kauneuden puolesta. Rajattomuuksia, tähtiöitä. 🎵 I have seen how energy swims, how we are lifted up to ride with stars and see what’s also real. (Sannoppadog/ Arahjin) 🦁🤍🦁 Joskus tosi tulee ovellesi / kysymään uskotko todella…

Jätä kommentti